Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Mai mult, nu o considera gustoasa, astfel ca nici nu fac eforturi pentru a o consuma mai des“, declara Maria Gavrilescu, Channel Marketing Leader la Unilever Food Solutions Romania. “Romanii sunt insa constienti ca ar trebui sa o faca – 56% dintre cei care iau in mod regulat masa in oras cauta optiunile sanatoase din meniuri. Ce lipseste in acest moment este o solutie pentru a schimba perceptia – mancarea sanatoasa poate fi facuta gustoasa si accesibila.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Pentru ca acest lucru sa fie posibil, este nevoie ca industria alimentara sa ia masuri pentru a educa si corecta obiceiurile proaste.”, a mai adaugat aceasta. Respondentii studiului local considera responsabili pentru a imbunatati calitatea mancarii proprietarii de restaurant, apoi producatorii de ingrediente si bucatarii.

Conform studiului global efectuat de Unilever Food Solutions, cel mai inalt grad de interes pentru pentru optiunile sanatoase din meniuri a fost aratat in Indonezia si China (80%). La polul opus se afla rusii (doar 40% dintre ei cauta in meniu feluri sanatoase).

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: