Setari Cookie-uri

Kilogramele in plus, atacate pe mai multe fronturi!

Romanii, mari amatori de suplimente de slabit!

Comunicat de presa

pastila de slabit

Sursa foto: shutterstock_71275099

Colaceii, celulita, vergeturile nu mai sunt un secret pentru nimeni. Cu totii stim ca obezitatea si supraponderabilitatea sunt doua dintre cele mai raspandite probleme la nivel mondial.

20% dintre barbati si 25% dintre femei sufera de obezitate, arata un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Nici romanii nu sunt feriti de problema kilogramelor in plus, astfel ca, potrivit Eurostat, 8 la suta dintre femei si 7,6 la suta dintre barbati sufera de obezitate.

Consumam, in medie 4,7 euro pe suplimente

pastila de slabit/ supliment de slabit

Sursa foto: shutterstock_71903914

Aceasta realitate a determinat aparitia unor schimbari in stilul de viata al romanilor: o alimentatie mai sanatoasa, achizitia de produse bio si consumul crescut de suplimente.

In medie, fiecare roman consuma suplimente in valoare de 4.7 euro pe an. Este vorba despre un consum in crestere, insa in continuare scazut fata de tari precum Franta si Germania, unde vorbim despre 20 – 25 euro pe cap de locuitor.

Citește și:

Daca in trecut vorbeam despre lipsa constientizarii acestei probleme globale, in prezent o mare parte dintre persoanele supraponderale si obeze urmeaza diferite programe pentru a pierde in greutate.

Cu toate acestea rezultatele vizibile intarzie sa apara!

Raspunsul este simplu: alegem solutii “simple si rapide” pentru a atinge greutatea ideala pentru organismul nostru, fara a constientiza faptul ca, pentru rezultate cat mai eficiente si de durata, avem nevoie de un cumul de pasi de urmat.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.