Kudika
21 Mai 2012

Romanii, mari amatori de suplimente de slabit!

Spune NU dietelor fara sport si suplimentelor fara regim alimentar!

Urmam diete stricte care ne deregleaza metabolismul, luam suplimente in speranta unor rezultate minune sau ne epuizam ore in sir la sala de fitness pentru ca apoi sa consumam o masa cu mii de calorii!

5 Suplimente alimentare pentru SLABIRE

Solutia o reprezinta stabilirea unor asteptari realiste si combinarea mai multor elemente pentru a obtine efectul dorit asupra siluetei: suplimente + dieta + sport.

Nu putem sa slabim daca facem sport fara a tine un regim alimentar, la fel cum nu putem sa slabim stand pe canapea si luand suplimente.

Toate metodele de slabit trebuie sa fie complementare, astfel incat sa se obtina rezultatele dorite. Atacarea pe mai multe fronturi a kilogramelor in plus este solutia recomandata de specialisti.

sport si dieta

Sursa foto: shutterstock_93401377

Perioada de stagnare a greutatii, depasita cu ajutorul suplimentelor

Suplimentele de slabit si sportul

In timp ce suplimentele te ajuta sa arzi calorii in timp record, sportul te ajuta sa iti tonifici muschii si sa iti mentii greutatea echilibrata.

Suplimentele de slabit si alimentatia

Impreuna cu o alimentatie sanatoasa, suplimentele de slabit te ajuta sa iti detoxifici organismul si iti redau vitalitatea.

Sportul isi are beneficiile proprii si alimentatia sanatoasa de asemenea. Suplimentele de slabit, folosite complementar cu cele doua metode mentionate, reprezinta acel impuls necesar pentru a depasi perioada de stagnare a greutatii.

Suplimente de SLABIRE si DETOXIFIERE

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: