(P) Intareste imunitatea organismului tau cu produse antioxidante

(P) Intareste imunitatea organismului tau cu produse antioxidante
Kudika
20 Iunie 2012

Studii epidemiologice au asociat consumul regulat de vin rosu, cu scaderea morbiditaţii cardiovasculare. S-au incercat multe explicatii si una din ele a fost prezenta in vin a substantei resveratrol. Pe masura ce studiile au avansat, s-a aratat clar ca nu doar vinul este o sursa de resveratrol, acesta fiind prezent si in strugurii rosii, afine sau rodii.

Efectele pozitive ale rezveratrolului nu se limiteaza doar la aparatul cardio-vascular, acesta fiind si un foarte bun antioxidant.

Gama Vita Grapes este alcatuita din produse cu proprietati antioxidante, oferite de extractele din seminte si pilita de struguri, bogate in resveratrol, substanta cu efecte benefice in mentinerea si intarirea sanatatii organismului.

Proprietatiile antioxidante ale strugurilor, solutia pentru o sanatate de fier!

Resveratrolul este un antioxidant continut cu precadere de strugurii rosii – atat in fruct cat si in coaja. Atunci cand vine vorba despre intarirea organismului si lupta impotriva bolilor, rezveratrolul are un efect mult mai puternic decat beta-carotenul sau unele vitamine cu proprietati imunizante precum vitamina E sau C.
Concentratia de resveratrol nu este egala in cazul tuturor sortimentelor de struguri. Continutul difera in functie de locul unde strugurii au fost crescuti –climat rece sau cald, dar si de folosirea pesticidelor – fructele organice contin mai mult resveratrol.

Expunerea fructelor la o sursa de caldura duce la reducerea drastica a continutului de resveratrol precum si indepartarea cojii fruuctelor. Cu toate acestea, pentru a beneficia de efectele resveratrolului, consumul de alimente bogate in resveratrol nu este suficient.
Suplimentele alimentare pe baza de resveratrol sunt indicate atat pentru copii cat si pentru adulti, ele avand indicatii terapeutice multiple.

Gama de produse pe baza de struguri
Gama Vita Grapes, produsa de Ropharma, contine produse pe baza de resveratrol, atat sub forma de sirop cat si de capsule: Vita Grapes Sirop, Vita Grapes Capsule si Vita Grapes Fier.

1. Vita Grapes Sirop – indicat in tratamentul bolilor cardiace
Vita Grapes Sirop este un antioxidant fabricat din extracte de seminte si pielita de struguri, sursa principala de resveratrol. Aceste extracte, din seminte si pielita de struguri, sunt benefice in „stresul oxidativ” al celulelor.
Vita Grapes Sirop are indicatii multiple, de la profilaxia si tratamentul bolilor cardio-vasculare, articulare, afectiuni alergice si inflamatorii, la anemii, obezitate si infectii virale. De asemenea, resveratrolul continut de acest sirop ajuta la scaderea colesterolului, la intarirea imunitatii si la imbunatatirea vederii

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri