Studii epidemiologice au asociat consumul regulat de vin rosu, cu scaderea morbiditaţii cardiovasculare. S-au incercat multe explicatii si una din ele a fost prezenta in vin a substantei resveratrol. Pe masura ce studiile au avansat, s-a aratat clar ca nu doar vinul este o sursa de resveratrol, acesta fiind prezent si in strugurii rosii, afine sau rodii.
(P) Intareste imunitatea organismului tau cu produse antioxidante
-
Maria Crisan
Conexiune sonoră: MIRA și rareș împreună în Să fii tu
-
Kudika
Sunt carismatice, îndrăznețe și unice. Top 4 cele mai fermecătoare...
-
Kudika
Wella Professionals lansează ULTIMATE REPAIR, tratament...
-
Kudika
Livada cu stele – 3 zile de festival cu muzică, recreere și fapte...
-
Kudika
5 rezoluții pentru un an în care să-ți fie bine cu tine
-
Alexandra Chivu
Endometrioza, boala „tăcută” a femeilor. Cum să înțelegem și să...