(P) Cele mai utilizate suplimente alimentare

In Romania, cele mai utilizate suplimente alimentare sunt cele energizante, conform unui studiu recent.

Comunicat de presa

Conform unui studiu derulat in 2010 de Fovea International, companie specializata in cercetari de piata in industria farmaceutica, romanii asociaza sanatatea cu un nivel ridicat de energie si buna dispozitie.

Tocmai de aceea, in Romania, cele mai des utilizate suplimente nutritive sunt cele care cresc nivelul de energie si vitalitate al organismului. Peste jumatate dintre romani au apelat la aceasta categorie de produse in perioada octombrie 2009 – septembrie 2010. Urmatoarele in topul preferintelor romanilor sunt suplimentele pentru cresterea imunitatii, multivitaminele, produsele antistres si cele pentru cresterea capacitatii de memorare si concentrare.

Acestea sunt recunoscute ca fiind intre cele mai frecvente probleme care afecteaza randamentul si performanta zilnica a romanilor.

Citește și:

In acest context, compania Sanofi anunta lansarea recenta a gamei Omnivit, suplimente alimentare ce combina intr-o formula optima ingrediente naturale, minerale si vitamine. Primele trei produse ale gamei - Omnivit Activ, Omnivit Memory Forte si Omnivit OsteoFort - sunt deja disponibile in farmacii, fiind recomandate indeosebi persoanelor care acuza stari de oboseala, dificultati de concentrare si deficiente de memorie sau carente de calciu.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri