Setari Cookie-uri

(P) Cele mai utilizate suplimente alimentare

In Romania, cele mai utilizate suplimente alimentare sunt cele energizante, conform unui studiu recent.

cabral Astfel, printr-o combinatie de guarana, magneziu si vitamina B6, combinatie unica pe piata romaneasca, Omnivit Activ asigura mentinerea echilibrului energetic al organismului si buna functionare a sistemului nervos, reducand senzatiile de oboseala. Omnivit Memory Forte (ginkgo biloba si magneziu) imbunatateste circulatia cerebrala si periferica, contribuind la cresterea randamentului intelectual, a memoriei si a puterii de concentrare. Omnivit OsteoFort combina calciul, magneziul si vitamina D3, contribuind astfel la formarea si mentinerea structurii normale a scheletului si la functionarea normala a sistemului muscular.

Omnivit este o gama de suplimente nutritive, o formula unica in care ingredientele naturale se combina cu expertiza Sanofi, astfel incat sa le oferim romanilor produse perfect adaptate nevoilor lor cotidiene. In plus, statutul nostru de lider pe piata locala de OTC-uri ne reconfirma faptul ca pacientii romani apreciaza produsele noastre si au incredere in ele. Pana la finele anului avem in plan sa mai lansam cel putin un nou supliment din gama Omnivit”, a declarat Iulia Rosian, Director CHC Sanofi Romania. „Un motiv in plus de mandrie este si faptul ca Omnivit Memory Forte si Omnivit OsteoFort sunt produse in Romania, in fabrica noastra de medicamente Zentiva, care anul acesta aniverseaza 50 de ani de leadership in industria farmaceutica locala.

Citește și:

Plecand de la beneficiile suplimentului alimentar Omnivit Activ si de la nevoia demonstrata a romanilor de mai multa energie, Sanofi Romania va organiza in weekendurile din perioada 2-18 august (joi-vineri-sambata), campania Fitness Mix. Dezvoltata in parteneriat cu ProFm si beneficiind de colaborarea cu o antrenoare de fitness si un DJ profesionisti, aceasta va presupune organizarea de evenimente publice care promoveaza adoptarea unui stil de viata sanatos prin practicarea regulata de exercitii fizice si insusirea unei diete echilibrate.

Astfel, locuitorii si turistii din Costinesti sunt invitati pe plaja Arruba, la fiecare sfarsit de saptamana, de joi pana sambata, la 10 dimineata si la 6 seara, pentru a face miscare intr-un mod foarte placut si la indemana fiecaruia dintre noi.

Proiectul este sustinut si va beneficia vineri, 3 august, la ora 18.00, de prezenta carismaticului om de televiziune Cabral, care va participa activ la sesiunea de fitness ce va avea loc in seara respectiva.

Citește și:

Majoritatea oamenilor vad in exercitiile fizice o corvoada sau ceva plictisitor, de aceea nici nu reusesc sa le realizeze in mod regulat. Prin Fitness Mix vrem sa le demonstram romanilor ca sportul este in acelasi timp benefic si placut, un mijloc perfect prin care sa ne mentinem sanatosi. Sunt sigura ca vom reusi sa-i convingem, combinand exercitiie de fitness cu muzica antrenanta mixata live”, a completat Iulia Rosian.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.