Setari Cookie-uri

(P) Solutii naturale si sanatoase pentru igiena orala

Ca sa ai un zambet cuceritor si dinti de invidiat nu este obligatoriu sa faci o vizita costisitoare la stomatolog. Se poate rezolva mai usor prin preventie si prin folosirea de produse naturale pentru ingrijirea orala.

Pasta de dinti naturala cu sare – Protectie medicala impotriva cariilor si a tartrului

Aceasta pasta de dinti previne aparitia cariilor datorita particulelor abrazive solubile din carbonat de sodiu (sare) pe care le contine, care neutralizeaza acizii daunatori, impiedicand astfel formarea placii de tartru.

Gustul placut, usor sarat, este completat cu uleiul de menta, care confera o prospetime de durata.

Compozitie: apa, carbonat de sodiu, glicerina, acid silicic, suc de porumbar, ulei de menta, faina guara, extracte de smirna, radacina de ratanhia si coaja de castan, aesculin, preparat din arum, sare marina, sulfat de sodiu, silicat de sodiu, amestec uleiuri eterice naturale, alcool, ulei de jojoba. Pret: 27 Lei

Pasta de dinti cu rathania – Fortifierea naturala a gingiilor

Pasta de dinti racoritoare de ratanhia de la Weleda curata dintii delicat dar temeinic, datorita pudrei abrazive naturale din carbonat de calciu (calcar) pe care o contine. Prin intrebuintarea regulata a acestei paste de dinti Weleda, placa dentara este indepartata complet, preintampinand aparitia cariilor.

Citește și:

Radacina de ratanhia, planta din flora spontana a Anzilor peruani, este bogata in tananti: extractele radacinii de ratanhia tonifica tesuturile, prevenind sangerarile gingivale. Uleiurile eterice naturale de menta si izma creata confera o senzatie deosebita de prospetime si o respiratie proaspata de durata.

Compozitie: apa, carbonat de calciu, glicerina, argila, alcool, extracte de radacina de ratanhia si smirna, xantan, ulei de menta, ulei de izma creata, ulei de fenicul, Ammonium Glycyrrhizate. Pret: 27 Lei.

Pasta de dinti cu galbenele - Prevenirea cariilor in mod natural

Pasta de dinti cu galbenele de la Weleda este special conceputa pentru cei care doresc sa evite uleiul de menta – de exemplu in timpul unui tratament homeopatic. Uleiul eteric bland de fenicul, alternativa a gustului clasic de menta, confera cavitatii bucale o senzatie de prospetime.

Citește și:

Pudra minerala de carbonat de calciu (calcar) curata dintii delicat si temeinic. Prin intrebuintarea regulata a pastei de dinti cu galbenele de la Weleda tartrul este indepartat complet, preintampinand aparitia cariilor. Extractul calmant din galbenele combate infectiile si ajuta la mentinerea sanatatii in intreaga regiune bucala.

Compozitie: apa, carbonat de calciu, glicerina, argila, alcool, extract de galbenele (calendula), extract de smirna, ulei de fenicul, xantan, Ammonium Glycyrrhizate. Pret: 27 Lei.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.