Setari Cookie-uri

(P) Solutii naturale si sanatoase pentru igiena orala

Ca sa ai un zambet cuceritor si dinti de invidiat nu este obligatoriu sa faci o vizita costisitoare la stomatolog. Se poate rezolva mai usor prin preventie si prin folosirea de produse naturale pentru ingrijirea orala.

Gelul de dinti cu ierburi – Protejarea naturala a gingiilor sensibile

Gelul de dinti cu ierburi de la Weleda curata bland cu ajutorul unor particule pe baza de siliciu, fara a afecta smaltul dintilor. Extractele plantelor medicinale au fost alese special pentru gingiile sensibile, pastrand echlibrul natural al florei bucale.

Pret: 27 Lei.

Gel de dinti pentru copii – Profilaxie naturala

Gelul de dinti pentru copii de la Weleda este adaptat dorintelor copiilor din punctul de vedere al gustului, culorii si consistentei, fiind potrivit pentru ingrijirea dintilor, atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Nu contine niciun fel de substante care ar putea afecta organismul, in caz ca gelul este inghitit. Prin intrebuintarea regulata a Gelului de dinti Weleda pentru copii placa dentara este indepartata complet, preintampinand aparitia cariilor. Pret: 24, 90 Lei.

Citește și:

Produsele Weleda pot fi achizitionate din Plafar, farmaciile Centrofarm si Dona si din magazinele bio-naturiste si online din toata tara (MioBio, Naturalia, Napati, Leacul, Organik, Organic Baby etc). Produsele Weleda sustin utilizarea materiilor prime ecologice si economisirea apei si a energiei.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.