Setari Cookie-uri

Vaccinul antigripal reduce cu 90% riscul de imbolnavire

Gripa este o amenintare pentru fiecare dintre noi, dar in special pentru categoriile foarte vulnerabile: copiii, adultii care sufera de boli cronice sau alte afectiuni, batranii și gravidele.

Gripa este o afectiune sezoniera acuta si in acelasi timp o problema majora de sanatate publica, care la nivel mondial produce intre 250.000 si 500.000 de decese anual. Vaccinarea este cea mai eficienta metoda de a preveni infectia gripala si complicatiile acesteia si de asemenea, este singura metoda de preventie activa. Vaccinul se gasește in farmacii pentru aceia care vor sa se protejeze atat pe ei, dar și pe cei cu care intra in contact in acest sezon.

vaccinul antigripal si gripa in Romania

Pentru a atrage atentia asupra necesitatii vaccinarii, Abbott Products lanseaza in acest sezon campania de comunicare: ,,Imi place sa dau cadouri, nu gripa!”. Campania se va desfasura in perioada noiembrie – decembrie 2012, iar principalul obiectiv este de a creste gradul de informare al populației asupra impactului gripei in viața lor, dar si asupra beneficiilor vaccinarii antigripale.

Citește și:

Foto: Depositphotos

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.