Setari Cookie-uri

5 Aparate in BUCATARIE: pentru un trai sanatos

Aceste aparate te ajuta sa ai o alimentatie sanatoasa si totodata iti usureaza enorm munca, economisind timp.

5 Aparate in BUCATARIE: pentru un trai sanatos

Moara pentru macinat

Moara casnica este disponibila pe site-ul Bioportal.ro

Daca vrei sa gatesti cu faina de orez, de naut, grau sau alte cereale si iti doresti ca aceste fainuri sa nu aiba niciun adaos, atunci poti folosi aceasta moara casnica, ideala pentru un trai sanatos.

moara casnica

Moara pentru macinat Fidibus 21 se adreseaza tuturor celor care iubesc mirosul de paine proaspata facuta in casa si care vor sa puna pe masa familiei doar cele mai proaspete si cele mai sanatoase ingrediente. Acum puteti macina cele mai diverse tipuri de cereale pentru faina chiar in bucataria dumneavoastra, simplu si rapid cu moara electrica Fidibus. Designul compact este ideal pentru orice tip de bucatarie, chiar si cele in care spatiul disponibil este limitat.

Micuta moara pentru macinat cereale Fidibus are o inaltime de doar 32 de cm insa poate concura fara probleme in ceea ce priveste performanta cu mori mult mai inalte si mai masive. Capacitatea palniei de alimentare in care pot fi introduse aproximativ 850 de grame de cereale este ideala pentru uzul casnic iar viteza de macinare de 100 g/ minut inseamna ca faina necesara pentru un kilogram de paine facuta in casa se obtine in mai putin de 10 minute! Puteti obtine faina macinand cele mai diverse tipuri de cereale, de la grau la secara, orz, hrisca, grau spelta si chiar super-alimente precum quinoa sau amaranthul iar textura si finetea fainii sunt usor ajustabile. Citeste continuarea in pagina 2>>

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.