Setari Cookie-uri

5 Aparate in BUCATARIE: pentru un trai sanatos

Aceste aparate te ajuta sa ai o alimentatie sanatoasa si totodata iti usureaza enorm munca, economisind timp.

Deshidrator Excalibur cu 5 tavi, fara timer, negru

Deshidratorul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Bioportal va prezinta un deshidrator multifunctional elegant perfect potrivit pentru o bucatarie moderna, gata sa va ofere oportunitatea de a obtine mixurile de legume si fructe deshidratate acasa, cu cheltuieli minime prin comparatie cu pretul acestui tip de alimente in comert. Oferiti bucatariei dumneavoastra o nota de sofisticare combinand utilul cu placutul in acest deshidrator fructe si legume fabricat pe baza unor tehnologii inovative pentru un sistem de circulatie a aerului ce asigura o uscare uniforma si mentinerea intacta a continutului nutritional din fiecare ingredient folosit.

deshidrator casnic fructe legume condimente pastrama

Cu acest deshidrator cu 5 tavi Excalibur puteti profita de tehnologia dezvoltata pentru deshidratoarele comerciale chiar in bucataria dumneavoastra.

Citește și:

1 Parallex Horizontal Air Flow este tehnologia patentata Excalibur de circulare a aerului in interior.

2 Hyperwave Fluctuation Technology este de asemenea tehnologie patentata Excalibur ce asigura reglarea nivelului de caldura umed uscata din interior.

Cu un exterior negru, clasic captusit cu policarbonat si tavi cu dimensiuni de 35,5 cm x 35.5 cm acest aparat pentru deshidratare legume si fructe se integreaza perfect in orice bucatarie si poate fi folosit pentru deshidratarea mai multor tipuri de ingrediente in acelasi timp. Se poate renunta la una sau mai multe tavi pentru a face posibila uscarea unor ingrediente mai voluminoase.

Temperatura poate fi de asemenea reglata la acest model, termostatul permitand setarea unei temperaturi intre 29 si 68 grade Celsius astfel incat fiecare tip de aliment sa poata fi deshidratat in functie de temperatura optima recomandata pentru pastrarea enzimelor active.

Citește și:

Acest deshidrator Excalibur ofera o alternativa sanatoasa de conservare a alimentelor care isi pastreaza calitatile nutritionale intacte, este silentios si ofera o suprafata mare de uscare.

In manualul de utilizare al produsului veti gasi instructiuni de preparare pentru:

  • rulouri din fructe
  • fructe si legume deshidratate
  • condimente uscate din ierburi proaspete
  • iaurturi
  • branzeturi
  • pastrama din diverse tipuri de carne Citeste continuarea articolului in pagina urmatoare >>

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.