Setari Cookie-uri

17 Noutati Sanatoase!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Multaq aprobat in Uniunea Europeana pentru tratamentul fibrilatiei atriale

Multaq este indicat la pacienti adulti, stabili din punct de vedere clinic, cu antecedente sau cu un episod in curs de fibrilatie atriala non-permanenta, pentru a preveni recurenta fibrilatiei atriale sau pentru a reduce frecventa ventriculara.

Descoperit si dezvoltat de sanofi-aventis, Multaq este primul antiaritmic aprobat in Uniunea Europeana care a demonstrat, in cadrul studiului ATHENA, un beneficiu clinic in reducerea riscului de spitalizare din cauze cardiovasculare sau de deces de orice cauza, la pacientii cu fibrilatie atriala/flutter atrial.

Tratamentul cu Multaq este contraindicat la pacientii instabili cu insuficienta cardiaca clasa III-IV dupa clasificarea New York Heart Association (NYHA). Utilizarea Multaq nu este recomandata la pacienti stabili cu insuficienta cardiaca clasa III NYHA recenta (1 pana la 3 luni) sau cu fractie de ejectie a ventriculului stang sub 35%, din cauza experientei limitate la aceste tipuri de pacienti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.