Setari Cookie-uri

17 Noutati Sanatoase!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Flavotan
Flavotan unul dintre produsele lansate de compania LaborMed Pharma, ce contine extract natural standardizat din frunze de Ginkgo Biloba, 80 mg și 120 mg/comprimat.
Comprimatele filmate de Flavotan, contin extract standardizat din frunzele arborelui de Ginkgo biloba. Principalele substante active continute in extractul standardizat sunt ginkgo-flavonglicozidele si ginkgo-terpenolactonele.
Ce beneficii aduce Flavotan?
● Imbunatateste circulatia la nivel cerebral, crescand fluxul sanguin si oxigenarea la nivelul creierului.
● Imbunatateste circulatia periferica, fiind eficient impotriva simptomelor claudicatiei intermitente (durere musculara aparuta in special in timpul mersului, ca urmare a insuficientei circulatorii locale, insotita uneori de furnicaturi, intepaturi, amorteli ale membrelor inferioare).
● Previne imbatranirea precoce, avand efact antioxidant, de antagonizare a radicalilor liberi, ce se produc in cantitati impresionante ca urmare a poluarii, fumatului, alimentatiei inadecvate.
Cine are nevoie de Flavotan – supliment alimentar?
Persoanele cu probleme de memorie sau concentrare, cu activitate intelectuala sustinuta sau care sufera de oboseala psihica, precum si cei care au probleme de vascularizatie periferica (maini si picioare reci, cu circulatie proasta).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.