Setari Cookie-uri

17 Noutati Sanatoase!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Imunogrip

Din vremuri indepartate, pamantul a fost binecuvantat si oamenii au cunoscut darurile naturii si puterile lor benefice. Este timpul sa ne intoarcem catre natura si sa ne bucuram in fiecare zi de portia de sanatate, pe care aceasta ne-o ofera!
Ozone Natural a ales sa conserve aceste minunate daruri ale naturii si lanseaza noi game de produse fitoterapeutice ce sunt intotdeauna un ajutor pretios in profilaxia bolilor, precum si excelenti adjuvanti in terapia medicamentoasa. La baza sanatatii se afla sistemul imunitar, format din miliarde de celule. Mai mult ca oricand, in aceasta perioada avem nevoie de un sistem imunitar puternic, pentru a ne putea feri de raceli si de viroze. Si cum ingredientele naturale, traditionale functioneaza cel mai bine in aceste cazuri, Ozone Natural lanseaza 2 game de produse pe baza de Echinacea purpurea, destinate cresterii IMUNITATII precum si combaterii RACELII SI GRIPEI.
Gama IMUNOGRIP cuprinde produse destinate atat celor mici cat si celor mari, pe baza de suc de Echinacea purpurea, zinc (mineralul imunitatii) si vitamina C naturala.
Acestea stimuleaza in mod natural imunitatea, ajutand organismul sa se protejeze in perioadele cu risc crescut de aparitie a infectiilor gripale si respiratorii, crescand rezistenta organismului. Totodata, asigura protectia antigripala, reduc numarul si durata infectiilor respiratorii si grabesc recuperarea in cazul administrarii in starile de convalescenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.