Setari Cookie-uri

Horoscop 2010: Sanatatea pentru fiecare zodie

Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Capricorn
Anul 2010 nu este foarte problematic in domeniul sanatatii, insa aduce riscuri importante, desi putine. Acestea apar in principal in prima jumatate a anului, cand sunteti predispusi la unele afectiuni ce apar pe neasteptate, fara o simptomatologie premonitorie, dar care sunt strict legate de modul vostru de viata.
Daca pana acum ati neglijat unele aspecte nesanatoase din viata voastra, cum ar fi fumatul sau alcoolul ori lipsa somnului, regimul inadecvat sau nu ati acordat timp si pentru un program de sport, acum, mai ales in primele luni ale anului, va trebui sa intelegeti ca trebuie sa faceti unele schimbari in modul vostru de a trai. Este important sa va menajati si sa acordati atentie si celor mai banale simptome, sa va faceti analizele anuale, fiindca posibilitatea unor boli acute, dar cu risc major de pierdere a unui organ de exemplu (operatii), este foarte mare. Incepand cu a doua jumatate a primaverii situatia se imbunatateste, insa trebuie sa acordati atentie felului in care va ingrijiti organismul. Este un an al schimbarii si redefinirii stilului de viata pentru majoritatea zodiilor, situatie valabila si in cazul vostru.
Lunile de vara si toamna sunt prielnice invatarii unui stil de viata sanatos si respectarii acestuia, urmand ca finalul anului sa va prinda intr-o stare de sanatate in care organismul vostru isi reincarca sistemele energetice, se revitalizeaza, urmand sa intarti in 2011 cu o forta interioara mare si o rezistenta in fata bolilor aproape de nezdruncinat. Nu uitati ca preventia este cel mai bun doctor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.