Setari Cookie-uri

Horoscop 2010: Sanatatea pentru fiecare zodie

Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Sagetator
Este un an bun al cunoasterii de sine. In privinta sanatatii nu se intrevad probleme mari, mai ales ca sunteti in general persoane care se ingrijesc, care au grija de dieta, de regimul de somn si care isi limteaza viciile. Din pacate nu prea va plac vizitele la doctor astfel ca daca ati neglijat unele probleme de sanatate acum vor iesi la iveala caci in acest an sunteti mult mai sensibili la orice tip de variatie.
Problemele care apar nu sunt grave, dar sunt suparatoare si nu apar neaparat pe fondul unor excese, ci mai ales pe fondul lipsei odihnei. Anul acesta trebuie sa va odihniti mai mult decat de obicei si sa mancati sanatos, caci organismul vostru trece printr-o perioada deosebit de sensibila, una de regenerare, in care deveniti sensibili la tot ceea ce este in jur. Va imbolnaviti mai usor, resimtiti mai dur durerile, fiind un an al trasnformarilor. Veti invata ca de acum in colo un alt stil de viata va caracterizeaza, altele sunt metodele de preventie si aparare in fata bolilor, de aceea este o perioada in care ingrijirea personala trebuie sa atinga cote maxime. Nu va temeti anul acesta sa mergeti la medici, va trebui sa rezolvati toate problemele de sanatate restante.
Cele mai sensibile zone ale corpului sunt reprezentate de aparatul urinar, genital, digestiv si locomotor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.