Setari Cookie-uri

Horoscop 2010: Sanatatea pentru fiecare zodie

Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Gemeni
Sanatatea nu va ridica mari probleme in acest an, fiind chiar o perioada mult mai buna decat cea din ultimii ani: 2007, 2008 si 2009. In prima parte a anului sunteti predispusi la probleme circulatorii si locomotorii, indicandu-se prudenta daca trebuie sa calatoriti, mai ales daca veti conduce mult.
In lunile de vara insa boli vechi, sensibilitati latente, revin, se acutizeaza, rascolesc sanatatea, fiind vizate in special afectiunile digestive si circulatorii, dar nu sunt excluse afectiuni mai vechi, pe care nu le-ati tratat corect sau le-ati neglijat intru totul. Aceste reveniri ale bolilor va perturba destul de mult, fiind necesare investigatii amanuntite, care necesita analize laborioase si aparatura performanta, putand fi necesara chiar spitalizarea ori indicarea repausului la pat.
Toamna vine deasemenea cu atentionari, iar planetele care va tranziteaza zodia in aceasta perioada va predispune la afectiuni ale colonului si intestinelor, ale gatului, respiratorii, ale vezicii urinare si organelor genitale. Infectiile pot erupe in aceasta perioada, la fel si boli mai vechi care revin acum si se acutizeaza, se accentueaza sau se agraveaza. Totusi astrele indica sa nu recurgeti la interventii chirurgicale intre 15 septembrie – 30 noimebrie.
Recomandarile noastre vizeaza ingrijirea personala, asadar fiti atenti la igiena, dieta, odihna si sport. Daca urmati tratamente, duceti-le pana la capat, nu le intrupeti. Sunt recomandate deasemenea curele de detoxifiere de doua-trei ori pe an, caci anul acestea multe afectiuni pot porni de la acumularea toxinelor in organism.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.