Setari Cookie-uri

Horoscop 2010: Sanatatea pentru fiecare zodie

Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Taur
Sanatatea in 2010 este un teren sensibil si depinde foarte mult de seriozitatea voastra in privinta urmarii tratamentelor precum si ingrijirea personala. In prima jumatate a anului sunt vizate aspecte de tot felul, afectiuni care poate nu acum se dezvolta ci exista de mai demult si acum se pot acutiza ori pur si simplu se mentin, nu se vindeca. Este important sa reusiti sa cooperati cu teraputul, sa creati o legatura care sa va asigure siguranta psihica si increderea in tratament. Este indicat sa mergeti la mai multi terapeuti si sa nu incercati sa menajati orgoliile profesionale ale unor terapeuti de renume. Cereti sfatul mai multor medici si nu va neglijati odihna, dar nici alimentatia.
Deasemenea se pare ca un alt teren de imbolnavire este cel al persoanelor apropiate, planetele aratand o predispozitie la infectivitate, astfel va puteti infecta de la partener sau de la familie ori va trebui sa fiti nevoiti sa ingrijiti o persoana apropiata. Se recomanda sa fiti mult mai atenti anul acesta la igiena personala, sa nu neglijati nicio regula de sanatate.
In perioada verii va simtiti ceva mai bine, insa nu trebuie sa neglijati aspectele de ingrijire, dieta, miscare si mai ales odihna. Daca in ultimii ani ati mai neglijat aspectele de sanatate considerand ca rezistati, nu uitati ca toate se acumuleaza pana cand va fi prea tarziu si vrand-nevrand va trebui sa va opriti din activitate pentru a da curs tratamentelor. Sunt vizate in special problemele dentare, cu coloana, cu rinichii, cele digestive, urinare, genitale. Tot in perioada verii puteti intampina necesitatea unor tratamente bruste, radicale, cum ar fi interventiile chirurgicale.

Un alt aspect ce influenteaza sanatatea este cel psihic. Undeva, in sufletul vostru, ati comis poate niste greseli, ceva din trecut s-a finalizat urat sau a ramas neterminat, un tribut ce trebuie platit si gandurile revin si va rascolesc, mai ales cele ce vizeaza viata sentimentala. Poate si colaborarile cu asociatii sunt toxice, enervante, stresante, acestea reprezentand un alt motiv de imbolnavire. Concluzionand, anul acesta este unul al armonizarii cu viata voastra, astfel incat sa va simtiti impacati pe toate planurile – profesional, relational, familial, sentimental. Un bun echilibru psihic si gasirea unor buni terapeuti, precum si ingrijirea personala sunt principalii pasi catre o sanatate de fier.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.