Horoscop 2010: Sanatatea pentru fiecare zodie

Horoscop 2010: Sanatatea pentru fiecare zodie
Kudika
5 Ianuarie 2010

Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Berbec
In prima parte a anului sanatatea este sensibila si este indicat sa nu neglijati nici cele mai mici semne ale instalarii unei boli. Daca nu veti neglija aceste simptome, sansele de vindecare sunt foarte mari, tranzitul lui Jupiter in Pesti desemnand vindecarile miraculoase. Daca insa veti neglija micile simptome, evolutia va fi una pe termen lung, o perioada mai ampla va veti resimti, chiar daca boala s-a vindecat, insa recuperarea va fi greoaie. Prima jumatate a anului este mai mult o perioada pe care ar trebui sa o dedicati ingrijirii de sine, antrenamentelor treptate, caci energia va este secatuita si veti resimti ca nu mai puteti da randamentul de acum cateva luni. De aceea trebuie sa va ingrijiti atent santatea, sa va menajati, sa faceti exercitii usoare si sa va odihniti.
In lunile de vara insa o energie debordanta va cuprinde corpul, veti simti ca sunteti nemuritori, ca puteti face orice fiindca nimic nu va oboseste. Evident ca aceasta stare va predispune la excese ale caror urmari nu le veti simti in aceasta perioada energizanta, insa care isi vor face simtita prezenta in lunile imediat urmatoare. Astfel ca incepand din toamna organismul vostru devine deosebit de sensibil la orice exces, fie chiar si alimentar. Orice placere daunatoare este “taxata” de planetele care va tranziteaza zodia in aceasta perioada. Este indicat sa urmati regimuri sanatoase, sa renuntati la vicii si sa va ingrijti atent organismul, caci aceasta perioada este una de pregatire pentru prima parte a anului 2011 cand va veti simti renascuti, veti avea o stare de sanatate fizica si psihica excelenta.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri