Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

11 Beneficii uimitoare pentru sanatate cu Aloe Vera

Contraceptia de urgenta

Escapelle este un contraceptiv de urgen revoluionar, comercializat sub forma unei singure pilule, care se elibereaz fr prescripie medical femeilor cu varsta de peste 18 ani. Conform specialitilor Richter Gedeon i ultimelor studii in domeniu, posibilitatea de a achiziiona acest medicament fr prescripie reduce timpul de administrare i crete semnificativ eficiena produsului.

“Escapelle reprezint un concept absolut nou, unic pe piaa romaneasc. Prin lansarea acestuia dorim s venim in sprijinul femeilor cu soluii adaptate organismului i stilului de via al fiecreia. Avantajul acestui contraceptiv const in faptul c pilula se administreaz intr-o singur doz, evitandu-se astfel erorile care puteau surveni datorit sistemului complicat impus de metodele existente pan in prezent. De asemenea, dorim s menionm c eficiena Escapelle este cu atat mai ridicat, cu cat intervalul dintre contactul sexual neprotejat i administrarea pilulei este mai redus, motiv pentru care ne-am concentrat atenia ctre acest aspect fcand posibil administrarea produsului fr prescripie medical”, a declarat Viorel iei Product Manager Richter Gedeon.

Noul produs are o eficien foarte ridicat, de 95%, dac este administrat in primele 24 de ore de la producerea contactului sexual neprotejat, sau de la euarea metodelor de contracepie utilizate.

Pret recomandat: 55 RON

Gel pentru igiena intima de la Nivea

Specialistii de la Nivea au dezvoltat un gel de igiena intima care, pe langa faptul ca are un pH adecvat, contine si o multitudine de ingrediente care ajuta la prevenirea altor boli si iritatii din aceast zona. Acidul lactic continut de acest gel vine in ajutorul lactobacililor si previne cresterea numerica a cocobacililor si, prin urmare, evita aparitia vaginozei bacteriene.

Pentru a te ajuta sa realizezi o igiena intima sanatoase si corecta, NIVEA iti pune la dispozitie 2 game din care tu o poti alege pe cea potrivita:

10 tratamente naturiste care scad colesterolul
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: