Setari Cookie-uri

Noutati prin farmacii

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

NIVEA Intimo Natural (servetele si lotiune) este un produs care imbina eficienta acidului lactic cu o beneficiile unor plante apreciate de sute de ani pentru proprietatile lor:

- Musetelul - este o planta cu multiple proprietati curative: poate trata inflamatiile si alergiile, poate calma durerea, are proprietatea de a curata microbii dar si actiune tonica asupra zonei unde este aplicat.

- Bisabol - un derivat al musetelului cu importante proprietati calmante si antiinflamatoare.

NIVEA Intimo Sensitive (lotiune) este un produs pe baza de aloe vera. In intreaga lume aloe vera este celebra pentru capacitatea de a preveni iritatiile, dar si proprietatea de regenerare si detoxifiere. Aloe vera calmeaza, reface si echilibreaza. In plus, este un puternic stimulant al imunitatii, adica acea parte din organism responsabila de lupta impotriva microbilor. Nivea Intimo Sensitive contine la randul ei acid lactic, dar si panthenolul - substanta utilizata pana acum la bebelusi pentru calmarea pielii iritate de la scutec.



Medicament anti-obezitate


Prevalenta obezitatii in Romania este de 37% in cadrul populatiei adulte, in tara noastra existand in prezent peste 4 milioane de pacienti obezi netratati. La nivel mondial, se inregistreaza un miliard de adulti supraponderali, cel putin 300 de milioane dintre acestia fiind obezi clinic. In numai 6 luni de la lansarea produsului antiobezitate LINDAXA, printr-un program de educare si informare, Zentiva a reusit sa creasca numarul de pacienti tratati eficient cu 128%, in perioada martie-august 2007.

Administrat corect, LINDAXA garanteaza o scadere ponderala intre 5 - 10% din greutatea corporala si contribuie la mentinerea acesteia pe termen lung. In comparatie cu alte medicamente din aceeasi clasa, Lindaxa actioneaza exact acolo unde se dezvolta obezitatea, in creier, cu un efect dual (cresterea satietatii - aport energetic scazut si efect termogenetic - consum energetic). Printre beneficiile scaderii ponderale se numara: imbunatatirea calitatii vietii, reducerea riscului de boala coronariana, preventia diabetului, scaderea tensiunii arteriale avand ca finalitate reducerea mortalitatii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.