Setari Cookie-uri

22 Noutati pentru Sanatate

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Colegiul Farmacistilor din Romania sustine initiativa paneuropeana Ziua Europeana Impotriva Obezitatii (ZEIO)

Colegiul FarmaciStilor din RomAnia devine partenerul initiativei Ziua Europeana Impotriva Obezitatii in RomAnia (ZEIO) Si ii invita alaturi pe toti cei care doresc sa sustina aceasta campanie. In acest an, pe 22 mai, statele Uniunii Europene vor marca pentru prima oara Ziua Europeana Impotriva Obezitatii (ZEIO). ZEIO este o initiativa paneuropeana independenta, care reuneSte pacientii Si comunitatea medicala in vederea conStientizarii publicului cu privire la excesul ponderal Si recunoaSterea obezitatii ca fiind o afectiune cronica.
Obiectivul ZEIO este de a veni in sprijinul cetatenilor europeni supraponderali Si obezi, de a-i ajuta sa iSi schimbe stilul de viata pentru a-Si controla greutatea Si a-Si imbunatati calitatea vietii. Pe lAnga instituirea in fiecare an in luna mai a Zilei Europene Impotriva Obezitatii, ZEIO Si-a propus sa faca cunoscute implicatiile problematicii obezitatii Si sa stimuleze actorii sociali sa initieze activitati Si programe specifice, in toate statele membre UE.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.