Setari Cookie-uri

22 Noutati pentru Sanatate

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

O zi buna incepe cu Activia Mic Dejun

Danone Romania va ofera in aceste zile Activia Mic Dejun cu topping de cereale - un produs hranitor si gustos - combinatie consistenta de iaurt Activia si cereale crocante.
Realizarea produsului Activia Mic Dejun a durat circa 8 luni de la validarea conceptului cu consumatorii, produsul fiind lansat in mai multe tari. Gama Activia este una dintre cele mai de succes marci internationale ale Grupului Danone, consumata in peste 72 de tari.

Prezenta pe piata din Romania din anul 2001, Activia include astazi 15 sortimente si este cea mai cunoscuta marca de iaurt. Fabrica Danone din Bucuresti a produs in luna ianuarie 11,5 milioane de pahare de iaurt Activia. Gradul de penetrare al produsului este foarte mare in Romania: in 1 din 4 familii se consuma Activia.

Noul Activia Mic Dejun, iaurt cu fulgi crocanti de cereale, este un aliment consistent, care aduce organismului proteine, carbohidrati, grasimi, dar si 30% din necesarul zilnic de calciu si are circa 200 kcal. Alege si o portie din fructele tale preferate – si ai un mic dejun cu adevarat sanatos.

Citește și:

Pe langa bacteriile de fermentare obisnuite din iaurt, fiecare portie de Activia aduce mai mult de 5 miliarde de bacterii probiotice Bifidus Actiregularis.
Consumat regulat, Activia ajuta la imbunatatirea confortului digestiv, important pentru o stare generala de bine.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.