Setari Cookie-uri

25 Noutati in Sanatate!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Inovatii pentru un zambet perfect si o respiratie proaspata
Colgate-Palmolive lanseaza pe piata din Romania doua produse inovatoare: pasta de dinti Max Fresh Beads si periuta de dinti Colgate 360 Actiflex, pentru ca tu sa ai un zambet atragator.

Atinge o noua dimensiune a prospetimii cu noua pasta de dinti Max Fresh Beads!

Inovatia Colgate Max Fresh Beads consta in mini granulele de apa de gura din componenta acesteia, ce se dizolva in momentul periajului si “lucreaza pentru tine”, oferindu-ti o respiratie extrem de proaspata.

Particulele de apa de gura improspateaza intreaga gura, iar substantele active, aflate in componenta noii paste de dinti de la Colgate Max Fresh Beads, indeparteaza placa bacteriana si protejeaza dantura impotriva aparitiei cariilor.

Simte prospetimea apei de gura in timpul periajului, cu noua pasta de dinti Colgate Max Fresh Beads, ce contine mini granule de apa de gura!

Citește și:

Periuta Colgate 360 Actiflex - Curata in toate directiile, pentru o igiena completa a intregii guri!

Periuta Colgate 360 Actiflex este special conceputa pentru a curata in toate directiile si pentru a indeparta bacteriile de pe:
- Dinti
- Limba
-Obraji
- Gingii
Capul periutei este flexibil, miscandu-se stanga-dreapta pentru o curatare profesionala de jur imprejurul dintilor si in spatiile interdentare, in timp ce peria speciala pentru obraji si limba indeparteaza mult mai multe bacterii decat o periuta de dinti obisnuita.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.