Setari Cookie-uri

25 Noutati in Sanatate!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

„Protejeaza-ti rinichii, controleaza diabetul!
Cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului, din 11 martie, Societatea Romana de Nefrologie organizeaza joi o serie de activitati in patru orase din tara.
In Iasi va fi organizat un mars pe traseul: Spitalul „Parhon” - Palatul Culturii - P-ta. Unirii – Spitalul „Parhon”. Participantii vor avea stegulete, pancarte si tricouri personalizate cu mesajele campaniei.

In Cluj-Napoca, la City Plaza, se va organiza o masa rotunda, la care vor participa medici nefrologi si diabetologi pentru a discuta despre semnificatia acestei zile. La eveniment vor participa Prof. Dr. Nicolae Hancu si Prof. Dr. Mirela Gherman-Caprioara.
La Craiova, intre orele 13.00 si 14.30, va fi organizat un mars pe traseul: Prefectura (P-ta. Mihai Viteazul) - Universitate - Prefectura. Participantii vor avea stegulete, pancarte si tricouri personalizate cu mesajele campaniei. La mars vor veni medici, studenti si personalitati locale.

Citește și:

Tot in data de 11 martie, in Piata Mihai Viteazul va fi amenajat cu cort special, unde toti cei interesati pot veni sa isi verifice riscul de a dezvolta boala cronica de rinichi.
In Bucuresti, la Spitalul Clinic de Nefrologie „Prof. Dr. Carol Davila”, va avea loc un simpozion care va reuni 30 de medici. La eveniment vor participa medici foarte importanti in domeniul nefrologiei, precum si pacienti si personalitati.

„Protejeaza-ti rinichii, controleaza diabetul!“ este o campanie de informare si de educare a populatiei. A inceput pe 7 martie, odata cu conferinta de presa nationala.
In perioada 8 - 11 martie, in orasele: Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca au fost create puncte pentru informare si diagnosticare (in corturi special amenajate) pentru toti cei care au dorit sa isi verifice riscul de a dezvolta boala cronica de rinichi. In toate aceste locatii a existat personal calificat care a oferit celor interesati informatii si recomandari pentru eventuale investigatii ulterioare, acolo unde era necesar.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.