Setari Cookie-uri

25 Noutati in Sanatate!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Ziua Mondiala a Rinichiului
Cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului, Fresenius ofera tuturor pacientilor dializati teste gratuite de evaluare a incarcarii cu apa a organismului.
In perioada 15-27 martie, toti pacientii hemodializati, dializati peritoneal sau transplantati renal din Bucuresti si imprejurimi pot beneficia de teste gratuite de evaluare a incarcarii cu apa a organismului la centrul Fresenius NephroCare Romania “Dr. Carol Davila” din Bucuresti (Strada Jiului nr. 140, sector 1). Toti cei interesati isi pot face programari la Telefonul Pacientului – 0723.550.123. Evenimentul “Ziua Portilor Deschise” este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului (12 martie).

Testul de evaluare a incarcarii cu apa a organismului presupune o tehnologie inovatoare, special realizata de Fresenius pentru pacientii dializati, si ofera informatii valoroase despre statusul hidric al organismului. Hiperhidratarea organismului contribuie la cresterea tensiunii arteriale, fiind un factor de risc in dezvoltarea evenimentelor cardiovasculare si principala cauza de mortalitate la nivel mondial.
Pentru pacienti, testul de evaluare a incarcarii cu apa a organismului este non-invaziv, usor de realizat si rapid, prin montarea unor electrozi la nivelul membrelor. Mai precis, in aproximativ 2 minute, pacientul primeste informatii despre statusul hidric al organismului sau. Tehnologia nu este prezenta decat in centrele Fresenius.

Citește și:

www.nephrocare.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.