Setari Cookie-uri

25 Noutati in Sanatate!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

CMU INITIAZA PRIMUL CURS INTERACTIV DE EDUCATIE SEXUALA DIN SECOND LIFE
Centrul Medical Unirea organizeaza joi, 18 februarie, incepand cu ora 18.00, primul curs de educatie sexuala de pe platforma 3D Second Life. Este vorba de o intalnire interactiva intre un medic ginecolog CMU, care va fi prezent cu un avatar in Virtual Bucharest, in spatiul de interactiune al CMU VIRTUAL si 15 tineri cu varste cuprinse intre 18-25 de ani. Timp de 2 ore, medicul CMU va raspunde intrebarilor tinerilor prezenti, alesi in urma completarii unui chestionar virtual.
Initiatorii proiectului CMU VIRTUAL si-au propus sa afle care sunt problemele care ii preocupa pe tineri si sa le ofere solutii din partea unor medici specialisti pe diverse discipline, preferand sa implementeze proiectul in spatiul virtual 3D care are avantajul simularii unor experiente reale. Tanarul utilizator care vine in CMU VIRTUAL isi poate face o idee despre ceea ce poate gasi intr-un centru medical real, precum si despre tehnologia folosita. CMU VIRTUAL se adreseaza tinerilor, pentru ca ei sunt utilizatorii principali ai acestor medii, iar relatia care se va stabili este cea bazata pe dialog interactiv permanent intre tineri si medici.
„CMU VIRTUAL” este localizat intre hotelul Athene Palace si Muzeul National de Arta al Romaniei din Virtual Bucharest, si este distribuit pe patru etaje structurate in conformitate cu serviciile oferite in realitate. La parter, utilizatorul este introdus in lumea CMU - o prezentare generala a companiei, categoriile de servicii si reteaua de policlinici din Bucuresti si din tara. Maternitatea CMU “Regina Maria” este localizata la etajul 1 al CMU VIRTUAL. Aici, utilizatorii pot afla detalii despre nasterea in apa, recoltarea de celule stem, sedintele de kinetoterapie si gama de servicii dedicate viitoarelor mamici. De asemenea, pot sa isi faca testul de sarcina virtual si pot vedea cum arata o cadita pentru nasterea in apa. La etajul al 2-lea, este amenajat un laborator de screening ultra performant - o simulare virtuala a experientei de investigatie medicala - in scopul familiarizarii utilizatorilor cu metodele folosite in Centrul de Diagnostic Imagistic CMU. La ultimul etaj este creat un spatiu de interactiune unde vor fi organizate periodic intalniri cu medici CMU pe diferite teme precum: nutritie, medicina generala, planificare familiala, dermatologie etc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.