Setari Cookie-uri

25+1 Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Coroanele de portelan

Alt zambet. Alta imagine de sine. E doar un vis? In conditiile in care dantura ta nu este in cea mai buna stare. In cea mai buna forma. Deloc! Ia aminte:
O coroana dentara poate reda oricand aspectul si dimensiunea normala a unei masele. A unui dinte. Si totusi, stii ce este o coroana de portelan? O reconstructie care acopera un dinte pentru ca el sa arate normal. Sanatos.
„Coroanele sunt necesare atunci cand dintele este distrus intr-o mare masura si plombele nu pot rezolva aceasta problema. Daca un dinte este spart, o coroana mentine dintele intreg astupand sparturile, astfel încat degradarea să nu se accentueze”, spune dr Leontina Kozma de la Velvet Dental Clinics.
„Coroanele sunt utilizate, de asemenea, ca sa sustina o plomba mai mare care nu are sustinere. Sa protejeze un dinte slabit impotriva fracturarii. Sa refaca dintii fracturati. Sau sa acopere dintii ingalbeniti sau deformati”, adauga specialistul Velvet Dental Clinics.
Daca vrei sa ai toti dintii frumosi si sanatosi, da fuga la stomatolog. Coroanele dentare pot fi solutia ideala pentru tine.
Da un click pe www.velvetdental.ro si afla mai multe.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.