Setari Cookie-uri

25+1 Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Ghimbirul, tonic pentru combaterea asteniei de primavara

Ghimbirul din Gama Tonus produsa de Arkopharma este un supliment natural indicat in aceasta perioada a anului deoarece combate anemia, actionand ca un tonic, redand energia si tonusul general al organismului.

Ghimbirul din Gama Tonus produsa de Arkopharma ajuta la eliminarea toxinelor si la accelerarea procesului de ardere a grasimii.
Ghimbirul este folosit de sute de ani atat ca mirodenie in arta culinara cat si ca remediu naturist impotriva anumitor afectiuni. Spre deosebire de alte mirodenii, cea mai folosita parte a ghimbirului este radacina.
Desi se poate gasi atat sub forma uscata cat si sub forma de pudra, ghimbirul este preferabil sa fie folosit natural.
Ghimbirul din Gama Tonus, produsa de Arkopharma, este cunoscut in principal pentru actiunea sa in ameliorarea problemelor digestive. De asemenea, ghimbirul actioneaza si prin indepartarea senzatiei de greata – provocata de sarcina sau de raul de miscare.
Beneficiile Ghimbirului din Gama Tonus a Arkopharma
• Ghimbirul este antispastic, putand fi folosit pentru remedierea problemelor stomacale, oferind ajutor impotriva balonarii.
• Ghimbirul stimuleaza secretia de mucus, ameliorand tusea si durerea in gat si prevenind aparitia ulcerului.
• Suplimentul natural pe baza de ghimbir produs de Arkopharma reduce senzatia de greata – greata din timpul sarcinii, raul de miscare, greata rezultata in urma sedintelor de chimioterapie.
• Acest supliment natural actioneaza ca antihistamin, fiind un ajutor in tratarea alergiilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.