Setari Cookie-uri

Ai aflat despre prezervativul spray?

Prezervativul este unul dintre cele mai populare mijloace contraceptive. Reputatia si-a castigat-o datorita avantajelor pe care le are fata de alte metode. Prezervativul este o metoda ieftina, lipsita de efecte adverse, ofera o siguranta buna si are un mare beneficiu prin faptul ca protejeza de bolile cu transmitere sexuala. Insa prezervativul clasic are si o serie de dezavantaje legate de unele "accidente" de utilizare precum alunecarea sau ruperea cauzate de goluri de aer sau de cutele create la folosirea lor. In plus, desi se gasesc intr-o gama larga de texturi si culori, putini producatori ofera posibilitatea alegerii in functie de marime. Insa aceste dezavantaje vor ramane de domeniul trecutului, ba chiar insusi prezervativul clasic ar putea fi pus in umbra unei noi inventii germane - prezervativul spray.

Prezervativul este unul dintre cele mai populare mijloace contraceptive. Reputatia si-a castigat-o datorita avantajelor pe care le are fata de alte metode. Prezervativul este o metoda ieftina, lipsita de efecte adverse, ofera o siguranta buna si are un mare beneficiu prin faptul ca protejeza de bolile cu transmitere sexuala. Insa prezervativul clasic are si o serie de dezavantaje legate de unele “accidente” de utilizare precum alunecarea sau ruperea cauzate de goluri de aer sau de cutele create la folosirea lor. In plus, desi se gasesc intr-o gama larga de texturi si culori, putini producatori ofera posibilitatea alegerii in functie de marime. Insa aceste dezavantaje vor ramane de domeniul trecutului, ba chiar insusi prezervativul clasic ar putea fi pus in umbra unei noi inventii germane - prezervativul spray.

O echipa de cercetatori germani a inventat prezervativul care se aplica prin pulverizare, dintr-un tub de spray, acesta fiind primul produs de gen care se potriveste perfect barbatilor. Penisul este introdus intr-un tub, ca unul de deodorant si, prin apasarea unui buton este invaluit din toate partile de jeturi fine de latex, care in cateva secunde vor constitui un prezervativ. Inventatorul, Jan Krause, spune ca spre deosebire de produsele traditionale acesta se muleaza perfect, eliminand astfel orice accident datorat marimii necorespunzatoare a prezervativului.

Produsul are de fapt doua componente, tubul in care se introduce penisul, unde se face pulverizarea latexului prin mici orificii si un spray cu latex lichid. Un dezavantaj ar fi dimensiunilor acestui sistem, din cauza carora noul produs nu poate fi la fel de discret ca prezervativul clasic, facandu-l sa-si gaseasca locul mai degraba in poseta doamnelor decat in buzunarul domnilor.

Varianta actuala a acestui prezervativ se intareste in 20 - 25 de secunde, dar scopul inventatorului este ca produsul sa se usuce in maxim 10 secunde. Barbatii care au testat prototipul au avut reactii diverse. Unii au spus ca este grozav, pentru ca de obicei nu gasesc prezervative care sa li se potriveasca perfect. Altii nu au reusit sa-si imagineze cum va fi, de fapt, utilizat acest prezervativ in dormitor.

Testele care preced lansarea pe piata sunt in desfasurare si urmaresc sa demonstreze ca latexul este uniform distribuit cand este pulverizat. In ceea ce priveste siguranta, producatorii sunt increzatori ca noul prezervativ va oferi o protectie mai buna decat prezervativul clasic, tocmai datorita modului de obtinere prin pulverizare si mularii perfecte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.