Setari Cookie-uri

Ai aflat despre prezervativul spray?

Prezervativul este unul dintre cele mai populare mijloace contraceptive. Reputatia si-a castigat-o datorita avantajelor pe care le are fata de alte metode. Prezervativul este o metoda ieftina, lipsita de efecte adverse, ofera o siguranta buna si are un mare beneficiu prin faptul ca protejeza de bolile cu transmitere sexuala. Insa prezervativul clasic are si o serie de dezavantaje legate de unele "accidente" de utilizare precum alunecarea sau ruperea cauzate de goluri de aer sau de cutele create la folosirea lor. In plus, desi se gasesc intr-o gama larga de texturi si culori, putini producatori ofera posibilitatea alegerii in functie de marime. Insa aceste dezavantaje vor ramane de domeniul trecutului, ba chiar insusi prezervativul clasic ar putea fi pus in umbra unei noi inventii germane - prezervativul spray.

Produsul va fi lansat in cursul acestui an si va contine tubul de pulverizare si sprayul cu latex care are o cantitate de substanta pentru 10 - 20 de prezervative. Ramane de vazut daca la utima aplicare sprayul va contine cantitatea suficienta de latex lichid necesara pentru obtinere unui prezervativ...complet. Pretul pentru cutie va fi de aproximativ 23 de euro, in timp ce o rezerva de latex va costa in jur de 10 euro.

Si chinezii si-au facut debutul in fabricarea prezervativelor spray, insa promovarea produsului asiatic s-ar putea dovedi dificila pentru ca eticheta “Made in China” probabil ca va descuraja o buna parte din segmentul de piata sa le utilizeze. Sa speram ca perfectionismul si precizia nemteasca se vor regasi si in acest produs si vor oferi calitatea si fiabilitatea intalnite doar la masinile pe care tot ei le produc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.