Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Iata care sunt cele mai importante noutati sanatoase din ultimele saptamani:

Reduccino, cafeaua care slabeste!

Reduccino este prima cafea de pe piaþa romaneascã care susþine pierderea in greutate prin creºterea ritmului metabolic ºi prin reducerea poftei pentru dulciuri, asigurand in acelaºi timp o creºtere a vitalitãþii organismului. Compania care a adus produsul in Romania este UniComs.

“Reduccino a fost fãcut special pentru femeile din Romania, pentru ca ele sã se poatã menþine intr-o formã excelentã ºi sã se simtã mai frumoase in cel mai uºor mod posibil - tot ce trebuie sã facã este sã bea Reduccino” - a declarat Ivo Nikolov, Brand Manager Reduccino.

In componenþa Reduccino se pot gãsi ceai verde, l-carnitinã, ginseng, crom, guarana sau papaya, combinate intr-o formulã revoluþionarã numitã “I.N Premium Formula”. Pentru un efect maxim, Reduccino ar trebui consumat cu 15 minute inainte de masã.

Ca ºi mix intre cafea ºi produs de slabit, Reduccino este noua modalitate de a pierde in greutate ºi de a menþine corpul intr-o formã excelentã.

Apa, sanatate in forma lichida

Sãnãtatea noastrã depinde in mare mãsurã de noi, adicã de obiceiurile care formeazã stilul nostru de viaþã. O alimentaþie echilibratã ºi activitate fizicã regulatã sunt primele recomandãri pentru o viaþã sãnãtoasã. Nu in ultimul rand, specialiºtii in nutriþie considerã un consum zilnic de 2l de apã ca fiind absolut necesar pentru majoritatea oamenilor. Asta deoarece o persoanã adultã pierde in medie, pe zi, aproximativ un litru de apã prin respiraþie ºi transpiraþie, fãrã a adãuga apa necesarã in procesul digestiv ºi cea procesatã de rinichi.

Cea mai bunã modalitate de a asigura necesitãþile de apã ale organismului este pur ºi simplu de a bea apã. Dar conteazã ºi ce bei. Apa purã incã de la sursã, slab mineralizata ºi necarbogazoasã este prima alegere pe care o poate face consumatorul pentru o viaþã sãnãtoasã ºi echilibratã in fiecare zi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.