Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Iata care sunt cele mai importante noutati sanatoase din ultimele saptamani:

Izvorand din inima munþilor vulcanici Harghita, regiune cunoscutã datoritã bogãþiei in surse de apã mineralã, Izvorul Zanelor este o apã de izvor purã, slab mineralizatã ( conþinut de minerale 259 mg/l;nu conþine CO2 ºi fier la sursã).

Izvorul Zanelor se adreseazã in primul rand oamenilor activi cu un stil de viaþã sãnãtos. Dar este potrivitã consumului intregii familii, inclusiv de copiii mici, inscriindu-se ºi in categoria baby water. Produsul se imbuteliazã in variante PET de 0.5 l ºi 2 l ºi se comercializeazã la preþul de 1,4 RON, respectiv 2 RON.

Corega, pentru un zambet indrãzneþ

De multe ori un zambet poate sã confere un plus de incredere in sine. Dar cum poate cineva zambi cu dezinvolturã cand proteza dentarã nu este fixatã cum trebuie ? Privitã cu reticenþã, aceasta reprezintã pentru multã lume un semn al imbãtranirii. In plus, poate provoca disconfort in timpul masticaþiei ºi al vorbirii.

Aceastã problemã ii poate afecta chiar ºi pe pãrinþii sau bunicii tãi. Ei pot pierde plãcerea de a zambi ºi pot simþi un profund discomfort psihic ºi emoþional. Chiar dacã proteza dentarã reprezintã un mijloc de imbunãtãþire a vieþii de zi cu zi, momentul in care se apeleazã la aceastã soluþie este privit ca un eºec datoritã problemelor pe care le implicã.

Pe langã impactul social ºi psihologic pe care il are purtarea protezei, aceasta este ºi foarte incomodã in timpul masticaþiei, diminuand forþa muºcãturii la o treime din forþa muºcãturii naturale. 60% dintre purtãtorii de portezã dentarã nu sunt satisfacuþi de protezele proprii atunci cand mãnancã, mestecã sau muºcã. In plus, 33% dintre ei au probleme cu resturile alimentare care se fixeazã de protezã.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.