Setari Cookie-uri

Nou in farmacii

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Spune „adio” durerilor

S-a lansat Ibalgin Forte - primul medicament cu un continut maxim de ibuprofen (400 mg), disponibil in farmacii fara prescriptie medicala. Ibuprofenul este o molecula eficienta, ce ii confera medicamentului caracteristici de analgezic, antipiretic si antiinflamator, asigurandu-i astfel rezultate excelente in combaterea durerilor intense, precum migrenele, durerile de dinti, cap, spate sau cele menstruale. In plus fata de forma de ibuprofen 200 mg, care actioneaza doar asupra durerii, Ibalgin Forte reduce atat intensitatea acesteia, cat si fotofobia si fonofobia care insotesc migrena moderata sau severa. De asemenea, Ibalgin Forte detine avantajul unei durate lungi de actiune.

Citește și:

Principalele grupe de medicamente din portofoliul OTC Zentiva aflate in promovare activa in anul 2008 sunt analgezicele (pentru adulti si pentru copii, atat sistemice cat si topice), medicamentele impotriva racelii, gripei si tusei, medicamentele pentru sistemul gastro-intestinal, vitaminele, mineralele si suplimentele alimentare.

Din grija pentru dintii tai

Orbit Clean. Cariile dentare reprezinta una dintre cele mai comune probleme de sanatate orala din lume. S-a dovedit clinic ca mestecatul gumei de mestecat fara zahar dupa mese aduce beneficii ingrijirii orale. Perierea zilnica a dintilor ramane totusi cel mai important element in prevenirea bolilor dintilor. Pe langa mestecarea gumei de mestecat fara zahar, dupa consumul de alimente sau bauturi, specialistii in igiena orala recomanda periajul ditilor cu pasta de dinti cu fluor de doua ori pe zi, curatatul dintilor cu ata dentara in fiecare zi, pastrarea unei diete echilibrate si vizitele regulate la medicul dentist.

Citește și:

Wrigley a lansat Orbit Clean pe piata romaneasca. Orbit Clean este un produs de noua generatie care ofera o curatare intensiva si in profunzime. Orbit Clean este o guma de mestecat ce contine lichid in interior si are beneficiul inovativ de a curata si in locurile greu accesibile.

Orbit Clean este disponibil sub forma de drajeuri fara zahar, in doua arome mentolate: Peppermint si Spearmint. Acestea sunt ambalate in pachete de tip blister, fiecare continând 9 drajeuri a cate 2g (mai mare decat drajeul obisnuit, de doar 1,4g).

Orbit Clean se adreseaz consumatorilor cu viata activa si preocupati de imaginea si de sanatatea lor, care isi doresc o solutie alternativa, delicioasa si la indemana, pentru a-si mentine igiena orala pe tot parcursul zilei.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.