Setari Cookie-uri

Nou in farmacii

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Stilul de viata al zilelelor noastre evidentiaza faptul ca din ce in ce mai multe persoane doresc sa beneficieze de alternative eficiente pentru mentinerea sanatatii, fiind preocupati in special de pastrarea igienei orale. Consumul regulat de Orbit Clean ofera posibilitatea mentinerii igienei orale pe tot parcursul zilei, fiind un produs complementar in rutina orala zilnica.

Noua gama Super Cristal. Stim cu totii ca un mod de viata dezordonat poate provoca probleme serioase de sanatate. Dintii nostri resimt si ei din plin efectele meselor luate pe fuga, ale curelor de slabire, precum si ale lipsei de minerale si vitamine. Un program bine organizat, cu trei mese pe zi la ore fixe, dublat de aportul necesar de fructe, legume si produse lactate poate face minuni pentru sanatatea noastra. Totusi, datorita demineralizarii naturale, dintii nostri au nevoie de un plus de ingirjire.

Citește și:

Raceala ne da tuturor batai de cap

Modafen actioneaza eficient si rapid pentru inlaturarea durerilor de gat, decongestionarea cailor respiratorii, scaderea febrei si calmarea durerilor de cap si a durerilor musculare, situandu-se printre primii cinci competitori de pe piata medicamentelor impotriva racelii si gripei.

Coldrex Max Grip cu vitamina C. Nu lasa raceala si gripa sa-ti strice vacanta! Desi se spune ca o raceala dureaza in jur de o saptamana, cum sa nu-ti doresti sa scapi de senzatiile neplacute cat mai curand?
Si cum raceala poate sa evolueze de la un simplu stranut la dureri musculare, nas infundat sau chiar febr, ai nevoie de un medicament eficient impotriva tuturor acestor simptome. Coldrex MaxGrip Lemon este mai tare decat raceala si gripa avand un remediu pentru fiecare dintre ele: reduce febra, amelioreaza durerile asociate racelii si gripei, desfunda nasul si calmeaz durerile de gat. Astfel, nu vei mai avea nevoie de cate un medicament pentru fiecare simptom si te vei putea bucura de vacanta bine meritata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.