Spune adio disconfortului abdominal

Pentru persoanele moderne, care duc o viata agitata, plina de stres si provocari, cu un regim alimentar neregulat, riscul aparitiei durerilor si crampelor abdominale este foarte mare. Aproape jumatate din populatia lumii sufera de probleme abdominale, femeile fiind mai afectate decat barbatii – 31% fata de 22%. Primele simptome apar de obicei intre 27 si 31 de ani. Solutia este Buscopan, medicamentul numarul unu in lume in tratarea problemelor abdominale, acum disponibil si ţn farmaciile din Romania, fara prescriptie medicala.

Cum se pot trata disfunctiile abdominale?

Persoanele care sufera de crampe si dureri abdominale au nevoie de solutii calmante rapide si eficiente, pentru a putea continua sa duca o viata normala. Este esential ca fiecare persoana sa gaseasca tratamentul care i se potriveste cel mai bine. In cazul unor simptome usoare, repaosul la orizontala poate fi o solutie eficientŃ. Schimbarea stilului de viatŃ si evitarea situatiilor stresante sau eliminarea anumitor alimente pot de asemenea ajuta la calmarea durerii si a discomfortului.

Rezultatele cercetarilor internationale arata ca, in medie, 81,3% dintre pacienti iau medicamente. Conform perceptiei celor mai multi pacienti, medicatia scurteaza considerabil durata episoadelor. Pentru o alinare rapida si eficienta a crampelor, durerii si discomfortului abdominal, multe persoane se bazeaza pe Buscopan, medicamentul cu cele mai mari vanzŃri la nivel mondial, in tratarea problemelor abdominale. Dupa inghitire, Buscopan ajunge imediat in tractul intestinal, unde relaxeaza rapid spasmele musculare, tratand cauza problemei, spre deosebire de analgezicele obisnuite, care doar mascheazŃ durerea. Acum, Buscopan este disponibil fara prescriptie medicala si in farmaciile din Romania.
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri