Setari Cookie-uri

Special pentru parinti si copii

Dupa succesul de anul trecut al campaniei, in care am reusit ss captam interesul parintilor si copiilor pentru lumea fascinanta a personajelor de poveste, revenim in 2008 cu noi surprize din partea girafei roz.

Farmaciile City Pharma desfasoara cu incepere de la 1 iunie 2008, timp de o lună, in noua orase din tara, campania “Gify se da in spectacol”, prin care copiii intre 3 si 10 ani impreuna cu parintii, sunt invitati la piese puse in scena la teatrele pentru „pici” din: Bucuresti, Ploiesti, Galati, Braila, Iasi, Brasov, Targu Mures, Arad si Craiova.

Astfel, parintii care isi fac cumparaturi in farmaciile City Pharma din aceste orase si in patru dintre cele ale Capitalei (Calea Rahovei nr. 330 -334, str. Camil Ressu nr.1 - bl. 14B, Drumul Taberei nr. 96 - bl.521, Soseaua Giurgiului nr. 127), in perioada 30 mai – 30 iunie a.c., vor primi cadou bilete pentru ei si copiii lor, la spectacolele, desfasurate in zilele de 1, 7, 8, 14,15, 22 si 29 iunie, a.c., la teatrele de copii si tineret din localitatile campaniei.

Citește și:

In zilele de spectacol copiii, educatorii si parintii vor fi intampinati la teatru de mascota Gify, protagonista intregii campanii si “sefă” a clubului cu acelasi nume, care le va oferi numeroase cadouri-surpriza.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.