Setari Cookie-uri

Special pentru parinti si copii

Dupa succesul de anul trecut al campaniei, in care am reusit ss captam interesul parintilor si copiilor pentru lumea fascinanta a personajelor de poveste, revenim in 2008 cu noi surprize din partea girafei roz.

Campania „Gify se da in spectacol”, organizata pentru a doua oara consecutiv de lantul farmaceutic City Pharma, are drept obiectiv promovarea teatrului in randul copiilor, ca o alternativa cu scop educativ la activitatile lor zilnice, care in marea majoritate sunt legate de privitul la televizor sau de jocurile pe calculator.

“După succesul de anul trecut al campaniei, in care am reusit sa captam interesul parintilor si copiilor pentru lumea fascinanta a personajelor de poveste, revenim în 2008 cu noi surprize din partea girafei roz.

In luna iunie Gify va vizita, astfel, copiii si parintii din Capitala, dar si din alte opt orase. Prin aceasta calatorie a lui Gify, in toate colturile tarii, vrem sa-i influentam pe cei mici sa ia parte la manifestarea unei forme de arta care sa le stimuleze imaginatia si creativitatea”, declară Mirela Tănase, Director de Comunicare City Pharma.

Citește și:

Mai multe informaţii cu privire la derularea acestei campanii şi zilele de spectacole în fiecare oras se pot obţine pe www.citypharma .ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.