Setari Cookie-uri

Aniverseaza trei ani in slujba pacientilor

Euroclinic, primul spital general privat din Romania, aniverseaza 3 ani de realizari. Cea mai recenta dintre acestea este contractul incheiat recent cu CASMB, prin care pacientul plateste mai putin cu 30%-50%.

Euroclinic, primul spital general privat din Romania, aniverseaza 3 ani de realizari. Cea mai recenta dintre acestea este contractul incheiat recent cu CASMB, prin care pacientul plateste mai putin cu 30%-50%.

In 2008, Spitalul Euroclinic a incheiat un contract pentru spitalizare cu Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti. In baza acestui contract, fiecare pacient internat – spitalizare mai mult de 24 de ore - beneficiaza de acoperire din partea CASMB. Astfel, sumele platite se reduc cu 30% pana la 50%. Pacientul care detine o asigurare privata de sanatate beneficiaza astfel de o acoperire extinsa, precum si de sumele acoperite de sistemul public de asigurari sociale de sanatate pentru spitalizare. Este acceptata orice fel de asigurare publica de la oricare dintre casele de asigurări din judete. Pacientul trebuie sa faca doar dovada calitatii de asigurat si sa aiba trimitere catre Spitalul Euroclinic Bucuresti.

Citește și:

Spitalul Euroclinic reprezinta primul spital privat din Romania si una dintre cele mai mari investitii în domeniul serviciilor private de sanatate apartinand grupului olandez Eureko. In 3 ani, la Euroclinic, au fost tratati peste 55.000 de pacienti, s-au efectuat peste 1.111 de nasteri, printre care nasterea a 9 perechi de gemeni si s-au realizat peste 3.000 de operatii. Numarul de pacienti s-a dublat în primele 4 luni ale anului 2008 raportat la perioada similara a anului trecut.

“Suntem deosebit de încantati ca am ajuns aici. A fost o perioada în care s-a muncit mult dar rezultatele au fost pe masura. 5.000 de pacienti vin la Euroclinic în fiecare luna, 80% dintre aceatia fiind deja clientii nostri fideli”, declara Catalin Andrew, Popa Director General Euroclinic. ”Contractul încheiat cu CASMB este doar primul dintr-o serie lunga de astfel de proiecte pe care dorim sa le propunem pacientilor nostri în viitorul apropiat. Nu ne dorim decat ca lucrurile sa evolueze la fel ca si pana acum - foarte bine.”, adaugă Catalin Andrew Popa.

Citește și:

La Euroclinic, pacientii beneficiaza de servicii distribuite în 36 de specialitati medicale, printre care cele mai solicitate sunt: Obstetrica-Ginecologie, Medicina Interna, Chirurgie Generala, Laborator, Radiologie şi Ecografie, ORL, Cardilogie, Pediatrie, Neonatologie şi Neurologie. Activitatea chirurgicala a devenit din ce în ce mai complexa, fiind efectuate operatii dificile în sfera chirurgiei hepatice, a chirurgiei ginecologice, a ortopediei, a chirurgiei bariatrice, a chirurgiei oncologice şi în cea endocrinologica.

Euroclinic face parte din reteaua de sanatate detinuta de INTERAMERICAN, de altfel parte a grupului Eureko, care integreaza peste 130 de furnizori de servicii medicale, cu peste 1.750 de medici generalisti şi specialisti. Reteaua asigura acoperire pentru toate orasele importante ale tarii. În acest moment, cota de piata detinuta de INTERAMERICAN pe segmentul asigurarilor de sanatate este de aproximativ 24,5% din totalul pietei. Acum, 1/3 din pacienţii Euroclinic din ambulator sunt asigurati INTERAMERICAN.

Citește și:

Euroclinic are ca principiu de baza calitatea actului medical, asigurat printr-o echipă de medici renumiţi din România şi din Europa, prin echipamentele de ultimă generaţie, prin infrastructura deosebită creată si prin grija permanenta pentru satisfactia pacientului.

SERVICII NOI LA EUROCLINIC ÎN 2008

Stomatologie:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.