Setari Cookie-uri

Aniverseaza trei ani in slujba pacientilor

Euroclinic, primul spital general privat din Romania, aniverseaza 3 ani de realizari. Cea mai recenta dintre acestea este contractul incheiat recent cu CASMB, prin care pacientul plateste mai putin cu 30%-50%.

• Stabilirea tratamentului medicamentos (acolo unde este cazul).

Chirurgia hepatica:
Interventii dificile şi complexe în patologia hepatica efectuate cu succes de către Prof. Ionel Campeanu şi echipa condusă de acesta.

Chirurgia Bariatrica - Chirurgia pentru slabit:
Program special de chirurgie adresat persoanelor cu obezitate, în care se folosesc ultimele tehnici şi inovaţii în domeniu. Zeci de pacienţi beneficiază deja de aceste tehnici operatorii aplicate de către Dr. Cătălin Copaescu şi Dr. Florin Turcu.

Chirurgia de Echilibrare a Piciorului:
Primul program naţional axat pe chirurgia piciorului şi a gleznei, program coordonat de Prof. Dr. Andrei Firică şi Şef. Lucrări Dr.Gabriel Dinu.

Citește și:

Programele speciale de sănătate:
Programele speciale de sănătate lansate de Euroclinic în anii precedenţi se derulează cu succes, sute de pacienţi beneficiind de serviciile oferite.

Cura chirurgicala a tulburarilor de statica pelvina si a incontinentei urinare:
Un program special destinat sănătăţii femeii, condus de Conf. Dr. Petre Brătilă, în colaborare cu Prof. Dr. Goeschen şi cu Dr. Müller- Funogea de la Clinica Achen din Germania.

Cura varicelor prin tehnica chirurgicala CHIVA:

Valabilă pentru varicele membrelor inferioare; aplicată de Dr. Gabriela Cozmanciuc şi echipa de medici specialişti din Paris.

Scoala Parintilor:
Un program special pentru gravide care beneficiaza de monitorizarea complexa a sarcinii. Peste 100 de „cursanti” s-au înscris pana acum la cursuri. Pregateste acum cea de-a 2-a editie a Manualului si a programei de training.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.