Setari Cookie-uri

Noutati pentru silueta

Pentru ca silueta reprezinta un subiect de interes comun am cautat cateva noi produse sau informatii cu privire la mentinerea siluetei prin metode sanatoase, naturale, eco si mai ales prin dieta.

Pentru ca silueta reprezinta un subiect de interes comun am cautat cateva noi produse sau informatii cu privire la mentinerea siluetei prin metode sanatoase, naturale, eco si mai ales prin dieta.

Lactate sanatoase si... gustoase

Zilele acestea, Danone lanseaza doua noi iaurturi cremoase si foarte fine: Cremosso Cocos si Cremosso Straciatella.

Cremosso este mai mult decat un iaurt. Gustul sau fin si cremos te rasfata cu o experienta unica, de care vei deveni dependent(a).
Cremosso Cocos si Cremosso Straciatella se alatura iaurtului natur Cremosso completand gama iaurturilor cremoase de la Danone, in segmentul rasfat si placere, cu delicatetea laptelui de cocos si irezistibila tentatie a ciocolatei.

Desi rasfatul este maxim, acesta a fost temperat putin din punct de vedere caloric: un pahar de Cremosso Straciatella are 120 gr si furnizeaza 130 kcal, reprezentand doar 6% din Cantitatea Zilnica Estimata (CZE*) pentru energie, iar un pahar de Cremosso Cocos - 138 kcal, ceea ce reprezinta 7% din CZE.

Citește și:

Silueta cu produse eco

Printre produsele eco destinate frumusetii si intretinerii va sugeram o crema de corp remodelanta Barefoot Botanicals.

Pastrati-va silueta de vis cu aceasta lotiune cu macese, nuci de macadamia si floare stea. Crema satinata combina uleiuri esentiale puternice, vitamine si extracte de plante bogate in siliciu pentru un efect dramatic de fermitate, asupra vergeturilor si pielii fara tonus, si ofera contur formelor.
Hidratanta, hranitoare si remodalanta. Ingredientele super active din aceasta lotiune cu o textura deosebita ajuta la combaterea vergeturilor si a altor imperfectiuni, stimuleaza circulatia si lasa pielea catifelata. Masati de la talie pana pe coapse cel putin o data pe zi, si elementele naturale va vor tonifia pielea.

Contine:

• Ulei de maces: contine tretinoina, o forma naturala de retinol care stimuleaza producerea de colagen
• Ulei de argan: bogat in acizi grasi esentiali
• Squalane: hidrateaza si lasa pielea catifelata
• Vitaminele A, B5, C si E: antioxidanti
• MSM: fantastic pentru pielea cu probleme

Citește și:

Poti cumpara cosmetice naturiste din magazinele cu specific bio, cum ar fi Lush, KiLife, Plafar, farmacii, precum si direct de pe internet, din magazine virtuale specializate, cum ar fi Rangali.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.