Setari Cookie-uri

Turismul dentar in Romania

Chiar daca numarul pacientilor romani scade pe perioada verii din cauza vacantelor, clinicile dentare nu duc lipsa de clienti, lucru datorat in mare masura turismului dentar. Potrivit unui studiu intern realizat de DENT ESTET, liderpe piata de servicii stomatologice din Romania, procentul pacientilor straini ai clinicii a crescut in aceasta perioada cu 50%, acestia venind special in Romania pentru a beneficia de serviciile DENT ESTET.

Chiar daca numarul pacientilor romani scade pe perioada verii din cauza vacantelor, clinicile dentare nu duc lipsa de clienti, lucru datorat in mare masura turismului dentar. Potrivit unui studiu intern, procentul pacientilor straini ai clinicii a crescut in aceasta perioada cu 50%, acestia venind special in Romania pentru a beneficia de serviciile DENT ESTET.


turismul dnetar Turistii dentari reprezinta 15% din totalul pacientilor clinicii la nivel anual si sunt atat straini, cat si romani care locuiesc in strainatate. Cei mai multi provin din tari precum Italia, Spania, Marea Britanie, Israel si SUA.


Strainii cunosc si apreciaza calitatea serviciilor stomatologice din Romania, care este la fel de ridicata cu cea a tarilor din Vestul Europei sau din SUA. Avem o echipa de medici supra-specializati, cu o experienta complexa in toate ramurile medicinei dentare.Raportul calitate-pret este vizibil in favoarea noastra, pentru ca aceleasi tratamente, realizate la acelasi standard, care in strainatate costa peste 20.000 euro, la noi se gasesc la preturi intre 4.000-10.000 euro. Pacientii pot ajunge chiar si la economii de 70%. Diferenta este semnificativa, mai ales in contexul economic actual”, a declarat dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.


Conform studiului DENT ESTET,80% dintre straini cauta tratamentele complexe, profitand de perioada concediilor de vara pentru a-si rezolva cat mai multe probleme dentare intr-un timp cat mai scurt. Tot procesul devine, astfel, mult mai eficient. Pe primul loc in topul celor mai cerute tratamente se afla cele deimplantologie, urmate de lucrarile din Zirconiu (montarea coroanelor dentare).


“Pacientii straini, dar si restul pacientilor, cauta clinici cu traditie, care pot acorda garantii pentru serviciile pe care le ofera. Implanturile dentare sunt cele mai solicitate servicii, iar noi am lansat in exclusivitate la DENT ESTET Planul unic de garantii pentru aceasta procedura. Acest Plan unic de garantii,o premiera in Romania, ofera numeroase facilitati, printre care o garantie de 10 ani pentru implant, solutii financiare de esalonare a costului pentru tratamente aditionale, dar si o consultatie gratuita de actualizare a starii orale dupa finalizarea interventiei. Planul de garantii este un factor decisiv in momentul alegerii unei clinici stomatologice” a adaugat dr. Oana Taban.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.