Setari Cookie-uri

Turismul dentar in Romania

Chiar daca numarul pacientilor romani scade pe perioada verii din cauza vacantelor, clinicile dentare nu duc lipsa de clienti, lucru datorat in mare masura turismului dentar. Potrivit unui studiu intern realizat de DENT ESTET, liderpe piata de servicii stomatologice din Romania, procentul pacientilor straini ai clinicii a crescut in aceasta perioada cu 50%, acestia venind special in Romania pentru a beneficia de serviciile DENT ESTET.

In scopul atragerii pacientilor din alte tari, DENT ESTET a incheiat mai multe parteneriate cu agentii din strainatate, cu care colaboreaza pentru programul de turism dentar. Foarte importante sunt si recomandarile turistilor dentari care au apelat deja la serviciile clinicii.


“De fiecare data cand vin sa ma tratez la DENT ESTET, ma simt ca si cum m-as afla la o clinica de elita din SUA, tara unde locuiesc de mai bine de 15 ani. Sunt multumita atat de pregatirea medicilor, cat si de metodele folosite, iar organizarea este impecabila. Este o solutie foarte avantajoasa pentru mine sa platesc de 2-3 ori mai putin, fara a face compromisuri de calitate si recomand acelasi lucru tuturor prietenilor mei cu probleme stomatologice” spune si Zenaida Z., pacient DENT ESTET.


La DENT ESTET exista chiar si un departament special creat pentru pacientii straini care practica turismul dentar. Acesta gestioneaza atent intreaga relatie cu acesti pacienti, cu intelegere fata de nevoile lor, din punct de vedere al timpului limitat si al serviciilor pe care le solicita.


Turismul dentar reprezinta o afacere profitabila si pentru alte tari vecine cu Romania. Principalele tari concurente din acest punct de vedere sunt Bulgaria si Ungaria.


Comunicat de presa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.