Setari Cookie-uri

Alege corect din prima: Clinica Stomatologica potrivita

In cadrul acestei campanii, DENT ESTET organizeaza concursul “Re-Zambeste!” pentru a incuraja oamenii sa zambeasca din nou, fara retineri din cauza unor posibile afectiuni dentare. Concursul se va desfasura in perioada 27 februarie – 25 martie, avand un premiu in valoare de 5.000 euro ce consta in servicii de implantologie dentara. Concursul “Re-Zambeste!” se bucura de sprijinul unor renumiti bloggeri.

Comunicat de presa


DENT ESTET lanseaza campania educationala “Alege corect din prima!”, ce se va desfasura in perioada 22 februarie - 20 aprilie.


clinica stomatologica In cadrul campaniei, publicul va fi informat asupra tuturor implicatiilor unei operatii de implant dentar cu scopul constientizarii importantei alegerii avizate a medicului si a clinicii stomatologice pentru succesul tratamentului. Potrivit unui sondaj de opinie realizat de DENT ESTET la inceputul anului, 35% dintre pacienti au nevoie de un nou tratament in urma unor interventii dentare esuate.


Prin campania “Alege corect din prima!” DENT ESTET atrage atentia asupra problemelor grave generate de un tratament stomatologic nereusit. In cazul unei operatii esuate de implant dentar, repercursiunile din punct de vedere medical pot fi grave si dificil de reparat, reluarea tratamentului presupunand costuri mult mai mari si perioada lunga de refacere.


“Mesajul central este ca o alegere initiala corecta ofera garantia unei interventii de succes si asigura pacientul impotriva neplacerilor ulterioare. Trebuie stiut ca unele tratamente stomatologice pot avea efecte negative abia dupa 1-2 ani, de aceea este esential ca interventia initiala sa fie perfect realizata si garantata de catre clinica stomatologica”, declara Oana Taban, CEO DENT ESTET.


DENT ESTET recomanda ca alegerea clinicii stomatologice si a medicului potrivit sa se realizeze pe baza a cinci criterii importante: experienta medicului, garantia lucrarii realizate, detalierea procedurilor efectuate, respectarea standardelor internationale de calitate si igiena, precum si aparatura tehnica de care dispune clinica.In cadrul acestei campanii, DENT ESTET organizeaza concursul “Re-Zambeste!” pentru a incuraja oamenii sa zambeasca din nou, fara retineri din cauza unor posibile afectiuni dentare. Concursul se va desfasura in perioada 27 februarie – 25 martie, avand un premiu in valoare de 5.000 euro ce consta in servicii de implantologie dentara. Concursul “Re-Zambeste!” se bucura de sprijinul unor renumiti bloggeri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.