Setari Cookie-uri

Alege corect din prima: Clinica Stomatologica potrivita

In cadrul acestei campanii, DENT ESTET organizeaza concursul “Re-Zambeste!” pentru a incuraja oamenii sa zambeasca din nou, fara retineri din cauza unor posibile afectiuni dentare. Concursul se va desfasura in perioada 27 februarie – 25 martie, avand un premiu in valoare de 5.000 euro ce consta in servicii de implantologie dentara. Concursul “Re-Zambeste!” se bucura de sprijinul unor renumiti bloggeri.

Alege corect din prima: Clinica Stomatologica potrivita


DENT ESTET a realizat la inceputul anului un studiu de piata privind obiceiurile de consum ale romanilor in ceea ce priveste serviciile stomatologice.


Majoritatea respondentilor acestui sondaj (46%) au declarat ca intra intr-un cabinet stomatologic o data pe an, 25% isi viziteaza medicul dentist la un interval de 1-3 ani, iar 22% isi fac controale stomatologice o data la 1-6 luni. Totodata, 70% dintre persoanele intervievate au declarat ca obisnuiesc sa mearga la un cabinet in locul unei clinici dentare, chiar daca la cabinet nu beneficiaza de servicii complete si de dentisti specializati in toate ariile stomatologice.


Campania “Alege corect din prima!” se desfasoara in mediul online, media specializata in sanatate, pe site-ul www.dentestet.ro, blogul www.smilemakeover.ro si in grupul de clinici DENT ESTET.


Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.