Setari Cookie-uri

(P) Consultatii gratuite pentru un zambet sanatos!

Cu totii stim ca de foarte putine ori ajungem la stomatolog inainte de a aparea durerea sau problemele dentare. Din cauza programului incarcat sau a comoditatii, ignoram de cele mai multe ori semnalele de alarma si constientizam foarte tarziu ce am fi avut de facut pentru a preveni cariile sau alte probleme ale cavitatii bucale.

Comunicat de presa

Pentru ca inteleg cat de importanta este preventia in mentinerea igienei orale si a unui zambet stralucitor, blend-a-med si Oral B iti pregatesc o surpriza si aduc cabinetul medicului dentist mai aproape de tine. Pentru a te ajuta sa-ti protejezi dintii si pentru a marca Ziua Internationala a Sanatatii Orale, blend-a-med si Oral B au pregatit in marile centre comerciale din tara cabinete stomatologice unde poti beneficia de consultatii gratuite. Medici stomatologi specializati vor verifica starea danturii tale si te vor ajuta cu sfaturi si recomandari pentru a te bucura mereu de un zambet sanatos.

pasta de dinti

Te vei afla intr-un spatiu primitor si prietenos, in care expertii vor fi pregatiti sa raspunda tuturor intrebarilor.
Aceste consultatii gratuite te pot ajuta sa afli care este starea de sanatate a gurii tale si care sunt urmatorii pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea o dantura sanatoasa si frumoasa. Cabinetele blend-a-med si Oral B te asteapta in fiecare weekend din perioada 4 august - 4 noiembrie in marile centre comerciale Carrefour, Cora si Real din Bucuresti, Bacau, Brasov, Craiova, Sibiu, Targu-Mures, Cluj, Iasi si Oradea. Pentru a vedea unde poti beneficia de un control dentar gratuit si programul cabinetelor blend-a-med si Oral B, acceseaza: http://dentalhealth.csid.ro/

Citește și:

Nu in ultimul rand, pentru ca dantura sa fie sanatoasa, ea trebuie ingrijita cu produsele potrivite. Dupa 15 ani de cercetare si numeroase studii, oamenii de stiinta de la blend-a-med au facut una dintre cele mai importante descoperiri de la aparitia fluorului, ingredientul magic din pastele de dinti. Acestia au constatat ca un ingredient foarte important care poate combate cele 7 probleme dentare pe care medicii le verifica cel mai des in timpul unui control stomatologic - placa bacteriana, tartru, sensibilitate, carii, pete, respiratie neplacuta si probleme gingivale – este complexul de staniu.

Complexul de Staniu actioneaza inca de la primul contact cu dintii, prin neutralizarea bacteriilor. Odata ce acest proces a luat sfarsit, Staniul si Fluorul din compozitie lucreaza la rezolvarea principalelor probleme: sensibilitate, probleme ale smaltului si carii. In cea de-a treia faza are loc curatarea petelor si albirea dintilor. Totul printr- un simplu periaj!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.