Setari Cookie-uri

(P) Consultatii gratuite pentru un zambet sanatos!

Cu totii stim ca de foarte putine ori ajungem la stomatolog inainte de a aparea durerea sau problemele dentare. Din cauza programului incarcat sau a comoditatii, ignoram de cele mai multe ori semnalele de alarma si constientizam foarte tarziu ce am fi avut de facut pentru a preveni cariile sau alte probleme ale cavitatii bucale.

perie de dinti oral B Asa a fost creata blend-a-med Pro-Expert ALL IN 1, pasta de dinti ce are la baza Complexul de Staniu. blend-a-med Pro-Expert ALL IN 1 actioneaza ca o echipa profesionista de medici pentru ca zambetul tau sa fie perfect!

Iar pentru ca ingredientele active din pasta de dinti sa actioneze la capacitate maxima, Oral B lanseaza o inovatie in periajul dintilor – periuta de dinti Oral B Pro-Flex – cea mai avansata tehnologie de indepartare a placii dentare*, mai ales in zonele greu accesibile. Curatand pana la 94% din placa dentara, periuta Oral B Pro-Flex are doua parti flexibile, ce lucreaza individual pentru a indeparta placa ce se formeaza la baza gingiei si in zonele in care cele mai multe periute manuale nu pot ajunge.

Pentru un zambet frumos si sanatos, periajul trebuie intotdeauna completat de folosirea atei dentare si a apei de gura. Incearca ata dentara Oral B Satin Floss si clateste de cate ori simti nevoia cu apa de gura Oral B Pro-Expert Multi-Protection.

Citește și:

Asa ca mergi in oricare din punctele de control, verifica-ti sanatatea gurii si inarmeaza-te cu produsele potrivite, oferind danturii tale aliatii de care are nevoie pentru a fi protejata de cele mai frecvente probleme dentare!

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.