Setari Cookie-uri

Implantul Dentar: tot ce ar trebui sa stii

Implantul dentar este cea mai eficienta, naturala si durabila solutie existenta pentru inlocuirea unui dinte sau a dintilor lipsa. Desi este o procedura nedureroasa, cu rezultate incomparabil mai bune decat alternativele, nu toate persoanele se pot supune unei astfel de interventii.

Un usor disconfort se poate resimti in perioada de vindecare, timp in care celulele osoase se ataseaza de suprafata implantului, pentru a reda in final o dantura care arata si se simte natural.

Costul unei astfel de interventii garanteaza calitatea actului medical.

In momentul in care o persoana se decide sa apeleze la tratamentul cu implant dentar, trebuie sa tina cont in primul rand de raportul calitate – pret. Medicii stomatologi care tin la calitatea actului medical, vor alege doar implanturile cele mai sigure recunoscute la nivel international, care au un pret de achizitie mai ridicat. Este important de retinut faptul ca vorbim de o investitie pe termen lung, cu efect vizibil in imbunatatirea dictiei si reproducerea cat mai exacta a capacitatii naturale de a musca si mesteca”, a mai declarat dr. Raluca Pascu, medic primar stomatog, specialist ortodonţie si ODF la Clinica Stomatologica Multident.

Citește și:

Implantul dentar imbunatateste semnificativ calitatea vietii. Pe langa faptul ca ajuta la recuperarea unei danturi complet functionale, ofera si o siguranta de sine prin redarea unei danturi armonioase.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.