Setari Cookie-uri

Zambetul tau - dintii nu sunt de neinlocuit

Atunci cand un dinte nu mai poate fi recuperat si se recurge la extractia lui, este indicat ca dupa vindecare sa se realizeze o lucrare protetica. Ce inseamna acest lucru? Umplerea golului ramas cu un dinte fals, cu ajutorul unei punti dentare, a unei coroane pe implant sau a unei proteze mobile.

Multi dintre pacienti considera ca odata ce si-au definitivat o lucrare protetica nu trebuie sa mai acorde atat de multa atentie igienei orale. ”Acest lucru este fals, igiena trebuie sa fie chiar mai riguroasa, deoarece lucrarile nu au posibilitatea de autocuratare, precum dintii naturali.”, avertizeaza Dr. Dr. Dr. Christian Marmandiu. Dispunand de un tehnician dentar si de aparatura de specialitate in domeniul tehnicii dentare, Swiss Ecodent Clinic realizeaza pentru pacientii sai lucrari protetice (proteze, coroane dentare, punti, insertii, precum si proteze partiale si totale), la care asigura garantie 10 ani, in conditiile respectarii recomandarilor medicilor clinicii. Lucrarile protetice isi pierd valabilitatea daca pacientul are o igiena orala defectuoasa, nu respecta recomandarile medicului curant sau nu se prezinta la controalele periodice preventive stabilite impreuna cu acesta si cu asistenta de profilaxie.

Citește și:

De asemenea, pastrarea si intretinerea incorecta a lucrarilor protetice mobile sau accidentele precum lovituri, cazaturi sunt cauze ale deteriorarii lucrarilor protetice.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.